Acasă Politic Bistrita: Ioan Oltean alaturi de Elena Udrea

Bistrita: Ioan Oltean alaturi de Elena Udrea

DISTRIBUIȚI

117375 – 01032013 – „Elena Udrea este nu numai o femeie frumoasă, care are poşete frumoase şi tocuri înalte, este un om care poate să conducă PDL, care este conştient şi responsabil de tot ceea ce spune şi tot ceea ce face”, a declarat Ioan Oltean, vineri, la Bistriţa, cu ocazia prezentării de către Elena Udrea a moţiunii cu care candidează la funcţia de preşedinte al partidului.

Liderul PDL Bistriţa a mai spus că Elena Udrea este „un om politic care nu a fost niciodată asociat cu corupţia, ci doar cu performanţa şi poşetele”, dar că aceasta trebuie să-i convingă singură pe membrii de partid să o voteze.

Totodată, Ioan Oltean a spus că filiala pe care o conduce este îngrijorată de situaţia din PDL, având în vedere că este una dintre organizaţiile care s-a clasat mereu în primele zece pe ţară prin prisma rezultatelor obţinute la alegeri.

„Suntem îngrijoraţi de soarta PDL, nu vrem să rămânem un partid de 5-7 procente. La Bistriţa, nu am fost niciodată sub 20 procente. Vrem să rămânem principalul partid politic al judeţului şi al ţării”, a declarat Oltean. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.