Acasă Politic Brasov: Suspecti de furturi in Austria, retinuti la Brasov

Brasov: Suspecti de furturi in Austria, retinuti la Brasov

DISTRIBUIȚI

116683 – 06022013 – În urma cooperării dintre poliţiştii români şi austrieci au fost depistate pe teritoriul României două persoane suspecte de săvârşirea mai multor infracţiuni grave pe teritoriul Austriei.

Poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR şi Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe langă Tribunalul Braşov, au efectuat, miercuri, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de omor şi tâlhărie, în formă gravă, comise pe teritoriul Austriei în cursul anului 2012.

La acţiunea desfăşurată în România, au participat şi doi ofiţeri de poliţie judiciară din Austria, precum şi ofiţerul de legatură al Poliţiei Austriece în România.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor (în special bijuterii, dar şi alte valori), precum şi alte mijloace materiale de probă.

Totodata, au fost duşi la audieri doi dintre suspecţi, alţi patru fiind identificaţi, localizaţi şi arestaţi preventiv pe teritoriul altor state – unul în Austria, unul în Ungaria şi doi în Germania. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.