Acasă Politic Bucuresti: Antonescu critică dur Comisia Europeană

Bucuresti: Antonescu critică dur Comisia Europeană

DISTRIBUIȚI

116667 – 06022013 – Crin Antonescu a pus din nou sub semnul intrebarii continuarea raportului de monitorizare pe Justitie si a avut cuvinte grele la adresa Comisiei Europene.

„Slava Domnului, dupa stiinta mea, niciun responsabil occidental nu a formulat vreo acuzatie la adresa mea, de nationalism sau de anti-occidentalism. Este o campanie mizerabila dusa de compania lui Basescu in tara si cateva articole platite in Occident”, a spua Antonescu, marti seara, la Antena 3.

„Este o Comisie al carei bilant… Sa vedem ce a facut aceasta Comisie in Europa, care este legitimitatea ei. Nimeni din Romania, cu 70% din voturile romanilor in spate si fara sa fi incalcat legi europene, nu poate fi luat asa, examinat, legitimat sau nu, tolerat sau nu”, a aratat Antonescu.

Liderul PNL l-a acuzat de duplicitate pe presedintele Basescu in privinta MCV si a cerut o discutie pe marginea evaluarii europene, care, spune el, jongleaza cu imaginea unei tari. 

„Basescu are credibilitate si a facut rau Romaniei, a venit si a insistat pe langa noi pe MCV, am stat de vorba cu deschidere, in timp ce vorbea cu noi si se prefacea interesat ca raportul sa iasa bine, vedem cu totii ce facea. Nu putem spera ca la un moment dat Basescu si armata lui vor inceta aceste diversiuni care sunt deja impotriva Romaniei”, a declarat Antonescu.

In opinia sa, „a discuta in acest moment despre MCV este cat se poate de normal. Aici suntem, de acolo am plecat, nu avem un capat, nu stim cand se opreste, dar la un moment dat trebuie sa vedem care sunt criteriile prin care evalueaza si prin cine. Nu se poate ca niste functionari, nici macar comisari, ai unei institutii sa jongleze astfel cu imaginea unei tari din UE”, a adaugat indignat Antonescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.