Acasă Politic Bucuresti: Antonescu da semne ca vrea sa scape de Becali

Bucuresti: Antonescu da semne ca vrea sa scape de Becali

DISTRIBUIȚI

116735 – 07022013 – Gigi Becali a avut, joi, o convorbire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, în urma s-a decis ca în termen o săptămână să se hotărască dacă rămâne un liberal de rând sau președinte al PNG. Becali a recunoscut că opțiunea prezentată de Antonescu l-a luat prin surprindere,

remarcă care l-a făcut pe liderul liberal să-și muște buzele la propriu. Răgazul primit pentru a reflecta la drumul de urmat, Becali îl va petrece rugându-se la… împăratul Hristos pentru a alee ce e mai bine pentru tara sa.

La capătul discuţiei care a avut loc, joi, la prânz, în biroul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu a spus că acordul prin care Becali a candidat pe listele USL a fost finalizat cu succes, iar acum fostul preşedinte al PNG trebuie să decidă dacă îl prelungeşte sau se întoarce la primul său partid.

„Din acest moment, are opţiunea de a lua decizia fie rămâne pe durată lungă în PNL, fie în sensul reactivării calităţii sale de preşedinte al PNG, se întoarce în acest partid”, a spus Antonescu, în cadrul declaraţiei comune susţinute de cei doi liberali.

Liderul PNL a admis că Becali a fost cooptat pe listele USL pentru ca voturile simpatizanţilor PNG să fie cuantificate pentru Uniunea Social-Liberală. „Domnia sa a avut un comportament corect şi, din punctul de vedere al PNL, nu a generat niciun fel de problemă, chiar dacă au fost unele schimburi polemice, dar pe care nu el le-a generat”, a afirmat liderul liberalilor.

„Am nevoie de timp, o săptămână, să iau o decizie în funcţie de alte discuţii cu alte persoane cu care mă sfătuiesc. Poate Mircea Ionescu-Quintus”, a spus Becali glumind, remarca provocând reacţia lui Antonescu: „E un bun sfătuitor”.

„O să râdeţi, dar săptămâna asta cer sfaturi împăratului Hristos, la rugăciune, să-mi spună ce-i mai bine pentru ţara mea: să mă apuc de o construcţie politică de dreapta sau să rămân simplu membru PNL”, a conchis Gigi Becali. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.