Acasă Politic Bucuresti: Antonescu vrea sa-si atraga simpatia serviciilor speciale: “Nu sunt dusmanul serviciilor!”

Bucuresti: Antonescu vrea sa-si atraga simpatia serviciilor speciale: “Nu sunt dusmanul serviciilor!”

DISTRIBUIȚI

117349 – 01032013 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca in tara noastra s-a generat impresia ca cel putin unul dintre serviciile secrete a inceput sa joace major, cu referire la SRI.

„Tot acest episod iesit la iveala intre Sorin Rosca Stanescu si Sebastian Ghita, ambii din USL, a scos la iveala niste lucruri. Sunt niste declaratii ale lui Sorin Rosca Stanescu date de un om care are independenta sa, nu l-am pus eu, poate declara orice. Procedural, directorul SRI, la formularea foarte clara a lui Sorin Rosca Stanescu, a procedat corect, s-a dus la Comisie, a spus nu-i adevarat. (…) Dar domnul Ghita ce declara? ‘Noi suntem baietii aia buni, de partea celalata sunt Voiculescu, Nicolae, Antonescu'”, afirmat Antonescu, joi seara, la Realitatea Tv.

El considera ca in Romania „s-a generat impresia care exista, in mediul politic, ca cel putin unul dintre servicii a inceput sa joace major si aproape la vedere. Cred ca e un lucru rau pentru servicii”.

„A doua legenda raspandita e ca eu sunt un mare dusman al serviciilor si ca daca ajung presedinte o sa le decapitez, o sa le dau peste cap. Asta e o legenda care nu-mi foloseste nici mie, in termeni imediati, eu imi clarific ideile si imi vad de treaba”, a explicat presedintele Senatului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.