Acasă Politic Bucuresti: Blaga, deranjat

Bucuresti: Blaga, deranjat

DISTRIBUIȚI

116977 – 15022013 – Presedintele PDL, Vasile Blaga, s-a aratat deranjat de declaratiile presedintelui Traian Basescu facute joi seara, la B1 Tv.

„Au deranjat anumite neadevaruri. Nu am schimbat conducerea partidului, nu exista conduceri interimare ale filialelor din tara, nu stiu de unde este dansul informat. Nici vorba de asa ceva”, a spus Blaga, vineri.

Acesta considera ca, prin comentariile sale, presedintele Traian Basescu intervine intr-o competitie interna in partid „care nici macar nu este declansata”, cu referire la cursa pentru presedintia PDL.

„Ca domnul presedinte o sustine pe doamna Udrea o stiu 22 de milioane de romani, nu e nicio noutate, este un adevar”, a spus presedintele PDL, care a amintit sustinerea de care s-a bucurat Traian Basescu in vara, din partea democrat-liberalilor, in perioada suspendarii sale, facand referire si la faptul ca Elena Udrea nu a participat la mitingurile din acea perioada.

„Partidul asta este cel care a salvat democratia in vara. Domnia sa (Traian Basescu – n.r.), fara niciun fel de a spune lucrurilor decat pe nume, a fost atunci pe partea dreapta lucrurilor, aparand institutiile si noi ne-am facut datoria. La mitingurile respective nu era doamna Udrea pe scena, urcau pe scena Blaga, domnul Ungureanu, domnul Neamtu, domnul Papahagi si domnul presedinte incheia, sigur. Domnul Traian Basescu nu a lovit in mine, a lovit in PDL. (…) PDL de acum este PDL din vara, cand l-a aparat pe presedinte”, a afirmat Vasile Blaga. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.