Acasă Politic Bucuresti: Blaga si-a depus candidatura pentru sefia PDL

Bucuresti: Blaga si-a depus candidatura pentru sefia PDL

DISTRIBUIȚI

117332 – 28022013 –Preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi-a depus oficial moţiunea pentru şefia PDL, joi, la comisia de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare. ”Astăzi, împreună cu o parte din grupul de sprijin am prezentat comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare moţiunea noastră, intitulată ”România Dreaptă.

PDL – politica dincolo de lozinci”. Ea este semnată de un număr important de colegi, iar lista de semnături este în continuare deschisă. Am făcut acest lucru doar pentru a primi acceptul comisiei ca să putem începe prezentarea moţiunii în teritoriu”, a explicat Vasile Blaga. Preşedintele PDL a precizat că îşi asumă un triplu angajament prin candidatura sa.

”Este un angajament faţă de partid, de membrii şi de militanţii lui. Un angajament faţă de partenerii noştri europeni. Şi un angajament faţă de societatea românească. Vorbesc despre un PDL unit. Nu mai suntem la guvernare, nu mai apasă pe umerii noştri responsabilitatea guvernării, dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a reclădi PDL, de a redobândi încrederea românilor în partid încât să câştigăm viitoarele alegeri. Nu vom putea face asta decât uniţi, să îi readucem vigoarea”, a adăugat Blaga. Convenţia Naţionala a PDL, la care urmează să aibă loc alegeri interne, va avea loc pe 23 martie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.