Acasă Politic Bucuresti: Garda de Mediu vrea sa ridice animalele de la vila lui...

Bucuresti: Garda de Mediu vrea sa ridice animalele de la vila lui Nuţu Cămătaru

DISTRIBUIȚI

117213 – 25022013 –   Inspectorii de la Garda de Mediu vor să ridice leii, cerbii şi urşii ţinuţi în cuşti la vila lui Nuţu Cămătaru. La percheziţia de vineri, anchetatorii au găsit la vila lui Nuţu Cămătaru o adevărată grădină zoologică: patru lei, doi cerbi, doi urşi, 30 de cai şi 20 de câini de talie mare. Surse din Ministerul Mediului au declarat că inspectorii de la Garda de Mediu vor să ridice animalele şi caută soluţii pentru a vedea ce fac cu animalele.

„Am vorbit cu primarii din oraşele în care sunt grădini zoologice. Nu este loc. Se caută soluţii şi vom vedea ce vom face. Azi va fi o şedinţă în care se va încerca să se găsească o soluţie. Nu poţi duce leii la un zoo şi să îi bagi în aceeaşi cuşcă cu alţi lei. Trebuie să se acomodeze. Sunt patru lei-din care doi pui, doi urşi şi doi cerbi lopătari”, au explicat surse din cadrul Ministerului Mediului, citate de Evenimentul Zilei.

Potrivit legii, animalele ar trebui ridicate de specialişti de la Garda de Mediu, instituţie ce are în componenţă o Direcţie a Controlului Biodiversitatii, Biosecuritatii şi Ariilor Protejate.

Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru au fost reţinuţi la sfârşitul săptămânii trecute, fiind acuzaţi de şantaj şi de cămătărie, dar şi de implicarea într-un conflict cu arme de foc. În trecut, ei au fost condamnaţi pentru săvârşirea de fapte cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane. Cei doi fraţi temuţi, care controlează lumea interlopă din Capitală, au fost eliberaţi după procese cu scandal. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.