Acasă Politic Bucuresti: În opinia lui Antonescu, Băsescu jignește tot ce prinde

Bucuresti: În opinia lui Antonescu, Băsescu jignește tot ce prinde

DISTRIBUIȚI

116668 – 06022013 – Co-presedintele USL, Crin Antonescu, avertizeaza cat de periculoasa este coabitarea cu presedintele Traian Basescu.

„Domnul Basescu a avut acest talent blestemat de a jigni oameni cu o vorba, de a vorbi cu un cinism nepermis, despre pensionari ca trantori. Oamenii acestia au fost jigniti, sunt frustrati si atunci noi trebuie sa intelegem ca orice apartitie si asociere cu Traian Basescu este de natura sa irite”, a afirmat Antonescu, marti seara, la Antena 3.

„Oamenii astia ne-au dat putere totala impotriva lui Basescu si a gastii lui. Eu incerc sa inteleg faptul ca acesti oameni continua sa fie furiosi mai ales cand vad ca domnul Basescu este in continuare mincinos, perfid, nu are nici cea mai mica intentie de a se comporta corect (…) Avem obligatia, premierul, sa colaboreze impreuna, dar placerea cu care unii vorbesc despre coabitare, exista unii care au inceput sa fie veseli, care au senzatia ca toata lumea asta asteapta. Nu am primit votul pentru coabitare… trebuie sa avem grija sa nu plece Basescu cu fata de masa. Au venit masiv la vot si ce vad ei este ca Basescu le rade in nas, in continuare le lasa impresia ca face jocuri”, a mai spus lideul USL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.