Acasă Politic Bucuresti: Motiunea lui Vasile Blaga, “neglijenta”, zice Cristian Preda

Bucuresti: Motiunea lui Vasile Blaga, “neglijenta”, zice Cristian Preda

DISTRIBUIȚI

117355 – 01032013 – Eurodeputatul PDL Cristian Preda face o comparaţie, pe blogul personal, între moţiunile depuse de Vasile Blaga pentru castigarea sefiei partidului vara trecută şi pe 28 februarie a. c., susţinând că acestea sunt aproape identice.

“Textul din vară e preluat în iarnă, cu minime modificări si nesemnificative adăugiri. Moţiunea de azi (joi – n. r.) e o coafare a celei de acum şapte luni”, scrie Cristian Preda.

Cristian Preda critică şi faptul că moţiunea lui Vasile Blaga nu face nicio referire la rezultatele obţinute de PDL la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

“Analiza de două luni şi jumătate nu a produs vreo concluzie. Moţiunea preşedintelui PDL e o reluare neglijentă a viziunii de acum şapte luni. Crede cineva că o asemenea atitudine poate aduce partidului mai mult de 16%? În aceste condiţii, e oare Blaga un adversar pentru dottore (cuvânt folosit de Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta in contextul acuzatiilor de plagiat – n. r.)? Sau o victimă sigură a acestuia?”, întreabă Cristian Preda. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.