Acasă Politic Bucuresti: Nou adjunct al şefului Poliţiei de Frontieră

Bucuresti: Nou adjunct al şefului Poliţiei de Frontieră

DISTRIBUIȚI

116907 – 13022013 – Comisarul şef de poliţie Galoş Liviu a fost numit în funcţia de adjunct al inspectorului general al Poliţiei de Frontieră Române începând cu 12 februarie a. c. prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne.

Noul adjunct, care a ocupat funcţia prin examen, va avea ca principală atribuţie managementul activităţilor specifice ale Poliţiei de Frontieră pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Comisarul şef de poliţie Galoş Liviu are o bogată experienţă în activitatea poliţienească, în perioada 2003-2008 fiind ataşat de Afaceri Interne la Ambasada României la Roma, Italia şi ofiţer de legătură al M.A.I. la Torino, Italia. De-a lungul timpului, acesta a ocupat diferite funcţii de conducere în Poliţia de Frontieră (şef Birou SCTF la IJPF Bihor, director adjunct al Direcţiei PF Oradea) şi în Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (şef Sector), iar din 2010 şi până în prezent, a condus Direcţia de Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere din IGPF.

Noul adjunct al inspectorului general este licenţiat în Ştiinţe Juridice la Universitatea Oradea, absolvent al Colegiului Naţional de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Master în Managementul Strategic al Afacerilor Interne, al Cursului postuniversitar – Probleme actuale ale securităţii naţionale în cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” – Colegiul Naţional de Apărare, dar şi absolvent al unor cursuri de specialitate în Italia privind combaterea spălării banilor, falsurile în documente şi combaterea traficului de autoturisme furate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.