Acasă Politic Bucuresti: Năstase cere oprirea executarii silite

Bucuresti: Năstase cere oprirea executarii silite

DISTRIBUIȚI

116772 – 08022013 – Fostul premier Adrian Năstase cere printr-o scrisoare trimisă conducerii Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) oprirea procedurii de executare silită. El promite că va plăti prejudiciul adus ISC când va ieşi din închisoare, potrivit Adevarul.ro. Reprezentanţii ISC nu au putut fi contactaţi pentru mai multe amănunte.

Pe 1 februarie, Judecătoria Sectorului 1 a admis cererea ISC de încuviinţare a executării silite a lui Adrian Năstase cu peste 3,3 milioane de lei, prejudiciul din dosarul „Trofeul calităţii”, decizia neputând fi contestată. Astfel, judecătorii au constatat legalitatea şi existenţa bunurilor lui Adrian Năstase. Decizia nu atrage după sine executarea silită, pentru care urmează ca ISC să deschidă o acţiune separată în justiţie. În procesul ce urmează să-i fie intentat, în cazul în care consideră decizia nedreaptă, Năstase dispune de toate căile de recurs normale într-un asemenea proces.

Pe 30 ianuarie ISC a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 pentru încuviinţarea executării silite a lui Adrian Năstase pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Trofeul Calităţii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.