Acasă Politic Bucuresti: Simtind ca-l poate ajunge, Ponta nu-I taie aripile presedintelui

Bucuresti: Simtind ca-l poate ajunge, Ponta nu-I taie aripile presedintelui

DISTRIBUIȚI

117350 – 01032013 – Premierul Victor Ponta a declarat că trebuie găsită o soluţie de reducere a costurilor de întreţinere şi operare a avionului folosit de către preşedintele României pentru deplasările oficiale. Ponta a contrazis astfel declaraţiile ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, referitoare la intentia guvernanţilor de a renunta la aeronava prezidenţială.

Ponta a arătat că trebuie găsită o soluţie mai eficientă din punct de vedere economic pentru ca atât preşedintele, cât şi primul-ministru să aibă o la dispoziţie o aeronavă pentru deplasările în străinătate. „Condiţiile actuale sunt extrem de neeficiente. Este un avion mai vechi, costurile sunt mari şi trebuie găsită o soluţie”, a declarat Ponta, la RTV..

Premierul a negat că propunerea lui Fenechiu ar fi o şicană la adresa şefului statului. „Nu-i vorba că-i luăm avionul lui Traian Băsescu. Preşedintele României, indiferent cine este el, trebuie să aibă un avion pentru deplasările oficiale”, a conchis Ponta.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că Tarom ar trebui să renunţe la aeronava prezidenţială Airbus A 310, deoarece produce companiei pierderi anuale de 7 milioane de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.