Acasă Politic Bucuresti: Sulfina Barbu: Sunt lasi cei care-l invinovatesc doar pe Vasile Blaga

Bucuresti: Sulfina Barbu: Sunt lasi cei care-l invinovatesc doar pe Vasile Blaga

DISTRIBUIȚI

117364 – 01032013 – Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu se arată „convinsă” că Vasile Blaga va reuşi să întărească partidul în 2013. Sulfina Barbu că îi consideră „laşi” pe colegii din partid care-l critică doar pe Vasile Blaga pentru eşecul PDL din alegeri.

Sulfina Barbu merge pe mâna lui Vasile Blaga la Convenţia Naţională din 23 martie: „Este foarte adevărat că domnul preşedinte al partidului, Vasile Blaga, şi-a asumat conducerea Partidului Democrat Liberal în 2012, mai exact în iunie 2012, când nu prea voia nimeni să fie în conducerea partidului. Eram după alegerile locale, unde am avut un scor slab, urmau alegerile generale, ştiam noi atunci, nici nu ştia nimeni că va urma suspendarea preşedintelui, dar procesul acela s-a declanşat în trei iulie. În consecinţă, cred că domnul Vasile Blaga dacă a ţinut partidul unit în 2012 în momentele dificile ale referendumului şi ale alegerilor generale, sunt convinsă că va reuşi să întărească partidul în 2013, dacă va fi ales de către membrii Partidului Democrat Liberal”, a afirmat Sulfina Barbu, la Rfi Romania.

Vocile critice „se vor potoli – Întrebată dacă ea crede că se vor potoli vocile critice din PDL după Congres, Sulfina Barbu a spus: „Cu siguranţă, se vor potoli, am această convingere ca şi membru de partid de prin ’97, care a fost participant la mai multe Convenţii ale Partidului Democrat Liberal. Cu siguranţă, se vor potoli. Dar cei care dau vina doar pe Vasile Blaga pentru rezultatele partidului eu consider că sunt laşi, pentru că vina aparţine tuturor membrilor de partid, vina este a întregului partid, datorită acţiunii politice, deci responsabilitatea o poartă fiecare membru de partid, sigur, unii într-o măsură mai mică, alţii într-o măsură mai mare. Dar a spune că doar Vasile Blaga este vinovat este o laşitate!”.

Elena Udrea, sprijinită de Traian Băsescu. O luptă inegală? – Sulfina Barbu nu crede că implicarea preşedintelui Traian Băsescu în campania internă de la PDL în favoarea candidatei Elenei Udrea va conta prea mult: „Nu cred că are o influenţă foarte mare în Partidul Democrat Liberal lucrul acesta. A mai fost un moment similar în anul 2011, când domnul preşedinte l-a susţinut pe domnul Emil Boc, Emil Boc a fost atunci ales. În consecinţă, partidul are deja această obişnuinţă, ca domnul preşedinte să-şi exprime o opinie personală şi considerăm că are dreptul să o facă, pentru că ştim foarte bine că a fost preşedintele PDL”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.