Acasă Politic Bucureşti: Antonescu, o săgeată către Ponta: Johannis, bun de prim-ministru

Bucureşti: Antonescu, o săgeată către Ponta: Johannis, bun de prim-ministru

DISTRIBUIȚI

117097 – 20022013 – Primarul municipiului Sibiu, Klauss Johannis, preşedintele Forumului Democrat German din România (FDGR), s-a înscris joi în PNL şi a anunţat că îl va susţine pe Crin Antonescu pentru un nou mandate la cârma pqartidului. Edilul va fi cooptat în conducerea partidului, pentru aceasta urmând să se facă o derogare de la statut.

Johannis a precizat că înscrierea în PNL nu îl pune în situaţia de a fi incompatibil întrucât FDRG nu este un partid politic. Vorbind despre faptul ca, in 2009, l-a sustinut pe Klaus Johannis pentru functia de prim-ministru, Crin Antonescu a spus: „Da, fara indoiala, cu precizarea ca intrarea lui Klaus Johannis in PNL nu inseamna cu nimic o modificare a angajamentelor noastre ale USL in fata alegatorilor romani”.”Nu afecteaza in niciun fel intrarea domnului Johannis in randurile noastre sustinerea lui Victor Ponta ca premier in fruntea unui govern la care de altfel participam cu jumatate din actiuni. Faptul ca il consider ca e bun ca prim-ministru nu spune decat ca in Romania sunt mai multi oameni capabili sa fie prim-miniştri. In 2009, Klaus Johannis trebuia sa fie prim-ministru”, a continuat liderul liberal. In replica, primarul Sibiului a precizat ca nu ar exclude „din capul locului o astfel de posibilitate”.UIterior, presedintele PNL a facut o completare, afirmand ca il considera pe Klaus Johannis „si bun de presedinte al Romaniei”.

Liderul PSD, Victor Ponta, a spus că înscrierea lui Johannis în PNL e un câştig, inclusiv pentru USL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.