Acasă Politic București: Macovei, Preda, Voinescu, Baconschi și Papahagi se vor reformiștii PDL

București: Macovei, Preda, Voinescu, Baconschi și Papahagi se vor reformiștii PDL

DISTRIBUIȚI

117199 – 25022013 – Monica Macovei a sustinut duminică după-amiază o conferinta de presa in care si-a anuntat candidatura la presedintia PDL cu motiunea “Reformiștii” la Conventia Nationala Extraordinara a PDL care va avea loc pe 23 martie 2013. “Candidez la conducerea Partidului Democrat Liberal si motiunea pe care o depunem impreuna (Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi) se numeste “Reformistii”.

De ce candidez? Pentru ca vrem un PDL reformat, vrem o conducere credibila in fata electoratului nostru, din care o parte ne-a abandonat si ne adresam clasei de mijloc, Romaniei vrednice. Vrem sa aplicam valorile in viata de zi cu zi si in politica. Vrem ca valorile si principiile sa nu ramana numai lozinci, ci sa fie aplicate zi de zi in viata politica a partidului si a Romaniei. Credem in dreptate, in lege, in adevar, in responsabilitate, dar si in solidaritate cu cei aflati in nevoie. Acestea sunt cateva dintre principiile de dreapta in care credem si pe care vrem sa le punem in practica. Vrem o politica de principii si valori, pe drumul drept, fara ocolisuri si fara exceptii si fara rabat. Vrem sa fim credibili, nu sa rostim doar lozinci. Si credibilitatea se refera la conducerea partidului, la oamenii politici si la actuala clasa politica din Romania. Vrem sa fim un exemplu pentru clasa politica din Romania”, spuen printer altele Macovei.

PDL trebuie sa mearga inainte si nu sa stagneze sau sa mearga inapoi. Si cand spun inainte ma refer inainte pe partea dreapta, singura care are aceste valori: legea, adevarul, dreptatea, responsabilitatea si solidaritatea cu cei aflati in nevoie. Invit toti colegii, de la simpli membri de partid pana la cei alesi, pana la cei cu functii de conducere in filiale, sa ni se alature acestei motiuni si sa vina cu noi, declară fostul ministru al Justiției. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.