Acasă Politic Harghita: Voluntariat la CJ Harghita

Harghita: Voluntariat la CJ Harghita

DISTRIBUIȚI

117360 – 01032013 – Consiliul Judeţean Harghita invita elevii şi studenţii care vor să efectueze ore de practică în administraţia publică să participle la programul pe care îl derulează. Tinerii vor fi implicaţi în organizarea activităţilor şi evenimentelor CJ Harghita şi a instituţiilor subordonate, în scrierea de proiectee, întocmirea chestionarelor, a scrisorilor oficiale, rapoartelor, proceselor verbale, anunţuri, invitaţii, derularea programelor sportive etc.

Preşedintele consiliului judeţean, Borboly Csaba, a prezentat proiectul la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

„Am constatat că deşi cumulat cu instituţiile subordonate, avem în jur de trei mii de angajaţi, după atragerea a numeroase fonduri europene, punerea în aplicare a acestor proiecte necesită suplimentarea personalului angajat. De cele mai multe ori există o lipsă de personal calificat pentru activităţile de cheltuire eficientă a fondurilor europene. Activităţile noastre tot mai diversificate necesită mult mai mult personal angajat, astfel angajam continuu tineri cărora le oferim oportunităţi de dezvoltare a unei cariere”, a spus preşedintele CJ. Acesta a adăugat că programul de stagiatură a fost lansat pentru ca a veni în ajutorul tinerilor absolvenţi în sensul acumulării de experienţă.

La programul de stagiatură al CJ Harghita şi al instituţiilor subordonate acestuia, pot participa 44 de tineri. Sunt aşteptaţi de asemenea şi tinerii din alte oraşe şi centre universitare, promovarea acestui program fiind în curs de desfăşurare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.