Acasă Politic Arad: Conflict de interese la Directia de Sanatate

Arad: Conflict de interese la Directia de Sanatate

DISTRIBUIȚI

– 117445 – 05032013  –   Gabrielei Marioara Ţârle, director în cadrul Direcţiei de Sănătate (DSP) Publică Arad, este suspectată de ANI că s-a aflat în conflict de interese.

Read More            În calitate de director în cadrul DSP Arad, Gabriela Ţârle, a încheiat, pentru 12 luni, un contract de asistenţă juridică cu Cabinetul de avocat Codrin Mihai Ghiţă. Cu acelaşi cabinet de avocatura Gabriela Marioara Ţârle a încheiat, ca persoană fizică, patru contracte de asistenţă şi reprezentare juridică.

La data de 5 septembrie 2012, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, Gabriela Marioara Ţârle, în calitate de reprezentant al DSP Arad, încheie şi semnează cu Cabinetul de avocat Codrin Mihai Ghiţă un contract având ca obiect acordarea asistenţei, reprezentării juridice, consultanţei juridice DSP Arad, într-un proces ale cărui părţi au fost DSP Arad şi ea.

În consecinţă, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara cu privire la posibila săvârşire de către Gabriela Marioara Ţârle a infracţiunii de conflict de interese. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.