Acasă Politic Braşov: George Scripcaru o susţine pe Elena Udrea

Braşov: George Scripcaru o susţine pe Elena Udrea

DISTRIBUIȚI

117789 – 18032013 – Primarul Braşovului, George Scripcaru, şi-a declarat public susţinerea pentru fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, la conducerea PDL.

„Noul preşedinte trebuie să pună la punct şi o nouă structură a BPN astfel încât să fim eficienţi ca partid de opoziţie şi, după stabilirea noii structuri a BPN, să putem intra în bocancii unui partid de opoziţie. Când nu există fermitate la Bucureşti, acest lucru ne creează şi nouă probleme în teritoriu.

Aţi ascultat moţiunea pe care Elena Udrea a prezentat-o aici. Partidul trebuie să aibă tăria să producă o schimbare. Din punct de vedere al eficienţei, al structurii şi perspectivelor pentru partid şi Elena Udrea este soluţia”, a declarat George Scripcaru, potrivit RTV.

Primarul Braşovului spune că vede în Elena Udrea soluţia în lupta împotriva USL.

„Noua conducere a PDL care va fi aleasă pe 23 martie trebuie să producă o rupere de ritm, PDL trebuie să fie un partid eficient de Opoziţie şi trebuie să critice greşelile actualei Puteri. Elena Udrea poate să imprime un alt ritm partidului din funcţia de preşedinte”, a mai afirmat Scripcaru. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.