Acasă Politic Bucuresti: De dragul judecătorilor, Vîntu nu vrea să fie eliberat

Bucuresti: De dragul judecătorilor, Vîntu nu vrea să fie eliberat

DISTRIBUIȚI

117477 – 06032013 –  Sorin Ovidiu Vîntu a reuşit să-I surprindă pe judecătorii care îi analizează cererea de eliberare, darn u pentru că îşi doreşte cu adevărat să rămână în detenţie, ci pentr a-I proteja pe judecători. Omul de afaceri s-a aflat astăzi, timp de cinci minute, în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4, cărora le-a cerut să îi respingă cererea de eliberare.

Televiziunile de ştiri îl citează pe omul de afaceri, care a spus judecătorilor: “Respingeţi eliberarea condţionată, altfel o să vă ia procurorii la întrebări”. Magistraţii au rămas în pronunţare şi urmează să decidă în dosar.

În iunie 2012, SOV a fost condamnat la un an de închisoare pentru că l-a şanjat pe omul de afaceri, acum deputat, Sebastian Ghiţă.

Aceasta nu este singura condamnare a lui Vîntu. Acesta a mai primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare, în prima instanţă, pentru că l-ar fi ajutat pe Nicolae Popa să se sustragă pedepsei pe care o avea de executat pentru devalizarea FNI.

Anul trecut el a fost trimis în judecată în alte două dosare – FNI şi Petromservice. În primul, anchetatorii susţin că Vîntu ar fi fost principalul beneficiar al banilor, peste 5 milioane de dolari, obţinuţi în urma prăbuşirii FNI. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.