Acasă Politic Bucuresti: Fenechiu: Partidele nu se finanţează doar din “bani albi”

Bucuresti: Fenechiu: Partidele nu se finanţează doar din “bani albi”

DISTRIBUIȚI

117828 – 19032013Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a comentat iesirea din inchisoare a fostului prim-ministru Adrian Nastase, dand de inteles ca o campanie electorala nu se finanteaza doar cu „bani albi”.

Relu Fenechiu a spus ca Romania a gresit fata de Adrian Nastase si ca acesta a fost un prim-ministru care „a gasit diverse forme de finantare pentru campania electorala, ceea ce fac multi politicieni”.

„Nastase a fost inchis pentru o chestiune pe care o fac multi politicieni. Partidele politice nu se finanteaza doar din bani albi. (…) Basescu cu mana pe inima spune ca a folosit doar bani albi pentru finantare in campania electorala. Sa fim seriosi”, a afirmat ministrul liberal al Transporturilor, marti, cu ocazia unei vizite facute pe santierul metroului din Drumul Taberei, potrivit Realitatea Tv.

Fenechiu le-a vorbit muncitorilor despre motivul trimiterii la inchisoare a lui Adrian Nastase, in dosarul „Trofeul Calitatii”, in care fostul premier este acuzat ca ar fi gasit metode frauduloase de finantare a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2004. Liberalul nu a pierdut prilejul pentru a-l ataca pe Traian Basescu, lasand sa se inteleaga ca nici macar presedintele nu poate spune ”cu mana pe inima” ca in campanile sale a beneficiat exclusive de finantari ”albe” (n.r. – legale). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.