Acasă Politic Bucuresti: MCV-ul, neinteresant pentru Parlament

Bucuresti: MCV-ul, neinteresant pentru Parlament

DISTRIBUIȚI

117442 – 05032013 –– Majoritatea parlamentara respinge „fara drept de apel” propunerea democrat-liberalilor de a supune plenului reunite dezbaterea raportului Comisiei Europene elaborat in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV), a declarat vicepresedintele democrat-liberal al Camerei Deputatilor, Ioan Oltean.

„Solicitarea grupurilor parlamentare ale PDL este mai veche. A fost amanata din considerentele ca la data respectiva erau oarecum echilibrate pozitiile din Birourile Permanente. Astazi, insa, Puterea a respins fara drept de apel de a se organiza o dezbaterela nivelul plenului reunit privind MCV. Noi apreciem ca importanta MCV si a acestui raport este foarte mare, ca Parlamentul este o institutie implicata si care poate sa aiba o participare pozitiva in privinta diminuarii aspectelor negative cuprinse in MCV. O dezbatere ar fi extrem de binevenita, cu atat mai mult cu cat o rezolutie a Parlamentului ar putea sa recomande si chiar sa ceara Guvernului sa ia anumite masuri ce tin de respectarea MCV”, a declarat Oltean la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite.

In opinia democrat-liberalului, argumentele aduse de putere pentru respingerea propunerii grupurilor parlamentare ale PDL „nu sunt pertinente si nu au absolut nimic comun cu realitatea din Romania”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.