Acasă Politic Bucuresti: Năstase, dorit in PSD Sector 1

Bucuresti: Năstase, dorit in PSD Sector 1

DISTRIBUIȚI

117584 – 10032013 – Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, ales sambata presedinte al PSD Sector 1, a afirmat ca a discutat in urma cu aproximativ o luna cu fostul presedinte PSD Adrian Nastase, care se afla in inchisoare si ca acesta ar urma sa intre in organizatia pe care Ivan o conduce, daca va reveni in politica.

„Ne-am sfatuit si am discutat aproape o ora despre ce se intampla acum in Romania, despre cum evolueaza lucrurile, despre cum era in perioada in care dumnealui conducea Guvernul si partidul, despre cum evolueaza lucrurile in perioada urmatoare. Am discutat foarte multe lucruri de actualitate”, a explicat eurodeputatul social-democrat, potrivit Realitatea Tv.

Ivan a precizat ca fostul prim-ministru i-a spus ca, daca va decide sa se intoarca in politica dupa ce va iesi din inchisoare, va reveni in organizatia PSD Sector 1.

„Era un foarte mare daca, pentru ca nu era o decizie pe care Adrian Nastase a luat-o, dar daca va face din nou politica si va hotari sa intre din nou in politica, va veni la Sectorul 1”, a mai explicat Ivan.

Europarlamentarul Catalin Ivan a fost ales, sambata, presedinte al filialei PSD Sector 1, fiind singurul candidat la functie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.