Acasă Politic Bucuresti: Primaul impune reguli pentru terasele din Centrul Istoric

Bucuresti: Primaul impune reguli pentru terasele din Centrul Istoric

DISTRIBUIȚI

117434 – 05032013 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a emis, luni, o dispozitie care „permite desfasurarea in conditii legale a activitatilor comerciale (terasele sezoniere) in perimetrul Centrului Istoric”, potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB).

Reprezentantii PMB sustin ca este nevoie de un act care sa impuna o serie de norme si care sa organizeze, in conditiile legii, desfasurarea activitatilor intr-un nucleu turistic cum este Centrul Istoric, pentru ca e unul dintre obiectivele municipalitatii il reprezinta dezvoltarea turismului si promovarea activitatilor culturale.

Normele stabilesc reguli clare privind suprafetele teraselor, tipul de mobiler, siguranta cetatenilor si obligatia agentilor economici de a asigura conditiile privind stabilitatea si siguranta imobilelor in dreptul carora se amenajeaza terasele.

Regulamentul privind organizarea si functionarea teraselor sezoniere in perimetrul Centrului Istoric a fost rspins prin vot in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din data de 25 februarie 2013. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.