Acasă Politic Bucuresti: România are nevoie de un nou proiect politic naţional

Bucuresti: România are nevoie de un nou proiect politic naţional

DISTRIBUIȚI

117747 – 15032013 – România are nevoie de un nou proiect politic naţional, pe termen mediu, privind Uniunea Europeană, a declarat, vineri, comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, la reuniunea Eurosfat de la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, noul proiect politic ar putea fi construit în jurul sesiunilor utilizării fondurilor europene şi aderării la Spaţiul Schengen, privite dincolo de stricta lor rezolvare, pentru că „de aceste două probleme se leagă şi chestiunea privind reforma administrativă şi de eficientizare a administraţiei, se leagă şi chestiunea de funcţionare a justiţiei, chestiunea privind corupţia şi cea privind construcţia economică, relansarea economică şi crearea de locuri de muncă”.

Un moment oportun pentru dezbaterea la nivel naţional, în mod serios a acestei problematici, pot fi alegerile europarlamentare din primăvara anului anului viitor, pentru ca atunci trebuie problematica europeană. Comisarul european a subliniat că absorbţia fondurilor europene nu trebuie limitată transferul fondurilor din conturile Europei în conturile Romaniei, ci “trebuie să vedem ce am făcut cu banii respectivi şi cum am răspuns probleme pe care le avem “. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.