Acasă Politic București: Nicu Gheară se ia de ”păcăliciul țării”, Gigi Becali

București: Nicu Gheară se ia de ”păcăliciul țării”, Gigi Becali

DISTRIBUIȚI

118146 – 31032013 – Omul de afaceri Nicu Gheară îl atacă dur pe finanțatorul Stelei, George Becali, pe care îl numește ”oier”, ”nenorocit” și ”păcăliciul țării”. Totodată, el povestește o întâmplare incredibilă: Becali ar fi dat bani grei anumitor persoane ca să îi facă rău familiei Gheară, după ce Nicu Gheară a avut un conflict cu Giovani Becali.

”Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbește de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulți ani, la un meci Bulgaria – România, am avut o discuție mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la palat mai multe persoane și le-a dat câte 10.000 de euro ca să facă rău mie și familiei mele. Majoritatea au luat banii. Cătălin Zmărăndescu era pe atunci mâna dreaptă a lui Becali. Chiar și așa, el nu doar că nu a vrut să pună mâna pe banii oferiți de nenorocit, ci a și spus că nu vrea să facă parte din acel complot. Cam asta face acest oier, dar el nu își dă seama cât de mic este. Nu își dă seama că a ajuns păcăliciul țării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arăta, mai pe îndelete, cine este acest Gigi Becali…”, a scris Nicu Gheară pe site-ul său.

Omul de afaceri a vorbit și despre cazul de clonare a cardurilor, în care fratele său, Constantin, a fost reținut vineri. ”Datorită fratelui meu, de două zile am apărut în toată presa şi pe toate posturile de televiziune mai ceva ca Gigi Becali, de parcă toată ţara se învârte în jurul numelui Gheară. Şi asta pentru că tot ce se întâmplă în România se desfăşoară după un scenariu gândit astfel încât totul să se transforme, într-un timp cât mai scurt, în circ. O să comentez puţin ultima “campanie” a DIICOT-ului, care s-a finalizat cu reţinerea fratelui meu, Constantin Gheară, în timp ce adevăraţii inculpaţi din dosar au ştiut să se ascundă, numele lor neapărând nici până la această oră niciune în mass media. Scenariul anchetatorilor este vast şi s-a dorit aducerea în prim plan a unor nume cu rezonanţă, care dau bine pentru presă. Ştiţi care este vina fratelui meu? Că a vorbit la telefon şi/sau că s-a întâlnit cu persoane urmărite prin metode specifice. Şi că se numeşte Gheară… De fapt asta este cea mai mare vină a lui, pentru că era nevoie de numele Constantin Gheară în acest dosar pentru a face publicitate anchetei, căci anchetatorii nu puteau să iasă pe TV şi în toată presa să spună că ce luptă cu nişte găinari. La mintea anchetatorilor, dacă mai trăia Al Capone, îl asociau şi pe el cu acest dosar, doar ca să să fie impactul mai mare pentru mass media. Corupţia din România reprezintă un fenomen care nu mai poate fi tolerat de către societatea românească. Sunt infracţiuni cu adevărat grave, politicieni cu probleme grave de corupţie ale căror dosare sunt tergiversate şi trimise de la o instanţă la alta pentru a se prescrie faptele, miliardari de carton care au devalizat bănci şi au furat zeci de milioane de euro, iar poporul este minţit că în ţară se încearcă eliminarea corupţiei. În România, prezumţia de nevinovăţie este zero barat pentru anchetatori. O pot confirma zecile sau sutele de persoane care au fost reţinute pentru 29 de zile şi apoi eliberate. În ritmul ăsta, în câţiva ani, aproape fiecare cetăţean va fi anchetat şi i se va face dosar, pe motiv că a discutat sau s-a salutat cu un infractor. Toată Europa ne arată cu degetul din cauza gravelor probleme din justiţie, iar noi ce facem? Nimic! Ba mai mult, ne întoarcem la vechile metode, de acum 15 ani”, a conchis Nicu Gheară. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.