Acasă Politic București: Se caută agenți pentru penitenciare

București: Se caută agenți pentru penitenciare

DISTRIBUIȚI

118151 – 31032013 – Până la 5 aprilie 2013, specialişti din cadrul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, în colaborare cu Centrul de Reeducare Târgu Ocna si Penitenciarul Spital Târgu Ocna, desfăşoară o campanie de prezentare şi promovare a ofertei de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru anul 2013, în cadrul instituţiilor de învăţământ preuniversitar din localitatea Târgu Ocna, precum şi localităţile limitrofe.

Programul campaniei de promovare a ofertei educaţionale va cuprinde vizite de promovare si informare a liceenilor de la următoarele instituţii de învăţământ: Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moineşti, Colegiul Tehnic „Dimitrie Ghica” Comăneşti, Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini Dărmăneşti, Colegiul Naţional „Gheorghe Asachi” Oneşti, Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti, Colegiul Tehnic „Petru Poni” Oneşti, Colegiul Naţional „Grigore Moisil” Oneşti, Colegiul Naţional „Costache Negri” Tîrgu Ocna, Liceul Tehnologic Târgu Ocna.

Prezentările vor fi realizate de echipe mixte, constituite din persoane din diverse structuri de activitate din cadrul celor trei instituţii penitenciare, printre care se numără şi un absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, un absolvent al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, precum şi doi elevi care urmează cursul cu durata de 1 an, seria 2012 – 2013.

Aceştia vor distribui liceenilor pliante de prezentare ale şcolilor care formează ofiţeri şi agenţi de penitenciare şi vor expune diverse materiale care să capteze interesul elevilor pentru această ofertă educaţională. Campania promovează înscrierea pentru locurile destinate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor la cinci instituţii de învăţământ universitar, precum şi 2 instituţii de învăţământ postliceal din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.