Acasă Politic Bucureşti: Un nou partid ia naştere la Palatul Cotroceni

Bucureşti: Un nou partid ia naştere la Palatul Cotroceni

DISTRIBUIȚI

117998 – 26032013 – Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu anunţă, pe blogul personal, înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară.

Misiunea acestei fundaţii este deschisă tuturor celor care doresc sa promoveze o Românie modernă, precizează Diaconescu.

„Astăzi am decis, împreună cu colegii mei, să iniţiem procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară. Stiu ca acest subiect va capta atentia presei romanesti si a opiniei publice deopotriva – semn ca noua noastra forma de expresie, care îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta, este asteptata atat ca noua platforma socio-politica, dar si un real catalizator pentru implicarea societatii romanesti in elaborarea si implementarea deciziilor majore care ne privesc”, a scris Diaconescu.

Cristian Diaconescu a fost vicepreşedinte PSD şi preşedinte de onoare al UNPR.

Drept susţinător al acestei iniţiative, s-a declarat consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care a anunţat, într-o postare pe Facebook, că se va înscrie în această fundaţie.

„Eu ma voi înscrie în Fundaţia Mişcarea populară. Câţi dintre voi vor face la fel?”, a scris Lăzăroiu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.