Acasă Politic Cluj: Protestatarii de la Mechel Câmpia Turzii au blocat drumul E60

Cluj: Protestatarii de la Mechel Câmpia Turzii au blocat drumul E60

DISTRIBUIȚI

117788 – 18032013 – Peste o sută de foşti angajaţi ai Combinatului Mechel Câmpia Turzii, nemulţumiţi de neplata salariilor compensatorii, au protestat, luni dimineata, pe drumul european E60, pe care s-au format cozi de maşini pe sute de metri.

Protestatarii au deblocat şoseaua care trece prin faţa combinatului după mai mult de o oră, permiţând astfel reluarea traficului în zonă.

Foştii lideri de sindicat din combinat au declarat că blocarea traficului pe E60 a fost o acţiune spontană, deoarece oamenii şi-au pierdut răbdarea dupa mai bine de două săptămâni de proteste.

Potrivit Adevarul, liderul de sindicat Ioan Pascu a declarat că oamenii nu şi-au primit banii vineri, 15 martie, aşa cum promiseseră noii patroni şi se angajaseră în faţa autorităţilor. „În loc să între jumătate din salariile compensatorii şi bonurile de masă, aşa cum s-au obligat în scris, au intrat nişte avansuri la o parte din oameni. Protestele vor continua şi nu ştiu ce să le mai zic oamenilor. Nikarom s-a obligat în scris faţă de Prefectură că va plăti, dar nu a plătit. Nu ştiu cum mai putem să-i stăpânim pe oameni“, a avertizat liderul de sindicat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.