Acasă Politic Dolj: Falsificatori de bancnote, retinuti

Dolj: Falsificatori de bancnote, retinuti

DISTRIBUIȚI

– 117444 – 05032013  –  Un grup infracţional organizat care falsifica bancnote a fost destructurat de către procurorii DIICOT Craiova, care au făcut, marţi dimineaţă, nouă percheziţii domiciliare in judeţul Dolj.

Read More            Potrivit procurorilor, trei persoane care făceau parte din grupare au fost ridicate de către poliţişti şi duse la audieri la sediul DIICOT Craiova, alte două persoane fiind reţinute încă din cursul serii de luni. Acestea din urmă au fost prinse în flagrant în timp ce plasau bancnote false într-un hypermarket.

Membrii grupării falsificau în special bancnote mici de 50 de lei pentru că erau date rest mai uşor la magazine, câteva dintre bancnote ajungând la bănci, unde s-a descoperit că erau false şi anunţându-i pe anchetatori.

În urma percheziţiilor de marţi dimineaţă, au fost ridicate calculatoare, matriţe şi imprimante cu ajutorul cărora erau falsificaţi banii.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru fals de monedă, înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional organizat, până în prezent nefiind cunoscută cu exactitate valoarea prejudiciului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.