Acasă Politic SUA: Ministrul Muncii caută ajutor la BM pentru accesarea fondurilor europene

SUA: Ministrul Muncii caută ajutor la BM pentru accesarea fondurilor europene

DISTRIBUIȚI

117611 – 11032013 – Programul vizitei prevede discutii cu oficiali ai Bancii Mondiale (BM) referitoare la stadiul reformelor in cadrul programelor de asistenta sociala si modalitatilor de continuare a reformelor in sistem, precum si cu privire la evolutiile de pe piata romaneasca a muncii, potrivit unui comunicat al MMFPSPV.

Vizita se inscrie in directia continuarii colaborarii intre MMFPSPV si BM si are in vedere inclusiv analiza domeniilor in care Romania poate obtine asistenta tehnica pentru pregatirea perioadei de programare 2014-2020 de accesare a fondurilor europene.

In cadrul vizitei, ministrul Mariana Campeanu va avea, de asemenea, intalniri cu oficiali americani din cadrul Departamentului pentru Munca si al Administratiei pentru Securitate Sociala, in scopul dezvoltării colaborării bilaterale, în special prin demararea procedurilor pentru negocierea unui acord între cele două state în domeniul asigurarilor sociale.

Totodata, in acelasi context, ministrul muncii Mariana Campeanu va avea si intalniri cu reprezentantii comunitatilor de romani din SUA, se precizează în comunicat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.