Acasă Politic Bucuresti: Directorul Bibliotecii Metropolitane, demis

Bucuresti: Directorul Bibliotecii Metropolitane, demis

DISTRIBUIȚI

118271 – 04042013 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a dispus incetarea delegarii lui Florinel Rotaru in functia de manager al Bibliotecii Metropolitane a Municipiului Bucuresti, incepand cu data de 4 aprilie 2013.

”Masura a fost luata in urma actiunilor de verificare ale Directiei de Control si ale Directiei de Audit Intern din cadrul Primariei Muncipiului Bucuresti, la solicitarea primarului general. Raportul a aratat ca multe dintre deficientele constatate sunt rezultatul unui management defectuos pe fondul necunoasterii sau cunoasterii insuficiente a prevederilor legislative in vigoare, dar si ineficienta in administrarea, angajarea si utilizarea resurselor publice locale”, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti.

”Pana la organizarea concursului de proiecte de management pentru asigurarea conducerii acestei institutii, primarul general, Sorin Oprescu, va desemna o persoana care sa preia conducerea interimara, in perioada imediat urmatoare”, se precizeaza in comunicat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.