Acasă Politic Dolj: Libanezi, suspecţi de terorism, investigaţi de DIICOT

Dolj: Libanezi, suspecţi de terorism, investigaţi de DIICOT

DISTRIBUIȚI

118444 – 10042013 – Procurorii DIICOT Craiova efectuează cercetări în legătură cu membrii unei grupări infracţionale, români şi libanezi, pentru tentativă de acte de terrorism, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi trafic de migranţi. Potrivit unui comunicat al DIICOT, miercuri au fost efectuate şase percheziţii domiciliare în Craiova, la locuinţele membrilor grupării şi la sediul unei societăţi comerciale controlate de către aceştia.

Libanezul Hussein Kassem Ghzayel, în vărtă de 34 de ani, a făcut demersuri în vederea procurării ilegale a mai multor arme militare letale (pistoale mitralieră, aruncătoare etc.) şi alte echipamente militare, în scopul comercializării acestora către diferite facţiuni militare/paramilitare din Liban, zona palestiniană şi Siria.

În sarcina membrilor grupării se mai reţine că au racolat şi transportat pe teritoriul României cetăţeni de origine libaneză, sub pretextul efectuării de studii universitare, în scopul transportării ulterioare a acestora, în mod ilegal, pe teritoriul Germaniei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.