Acasă Politic Bucuresti: Directorul adjunct al Romarm, retinut pentru instigare la delapidare

Bucuresti: Directorul adjunct al Romarm, retinut pentru instigare la delapidare

DISTRIBUIȚI

122311 – 03092013 – Directorul adjunct al Romarm, Lori Boian, a fost retinut pentru 24 de ore, marti, fiind suspectat de comiterea infractiunii de instigare la delapidare.

Potrivit procurorilor gorjeni, numele lui Bojan, care a fost si director general al Uzinei Mecanice (UM) Sadu, apare intr-un dosar in care se fac cercetari cu privire la diminuarea rezervei de mobilizare din cadrul unitatii.

Lori Boian a fost audiat luni, alaturi de alti doi fosti directori generali ai uzinei, cand procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au dispus inceperea urmaririi penale, transmite RTV.

Cercetatrile au fost extinse fata de trei fosti directori generali ai UM Sadu, fata de directorul de productie al acestei unitati si fata de un magazioner din cadrul aceleiasi unitati.

Acestia ar fi scos cantitati de materiale in valoare totala de 727.930 de lei si le-ar fi introdus in procesul de fabricatie pentru producerea de munitie, fara a intocmi documente care sa ateste folosirea acesteia, influentand si pretul de cost al produselor finite. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.