Acasă Politic Bucuresti: Parlamentul decide marti soarta maidanezilor

Bucuresti: Parlamentul decide marti soarta maidanezilor

DISTRIBUIȚI

 122458 – 09092013 – Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind cainii fara stapan va fi analizat de comisiile juridica si de administratie ale Camerei, urmand sa fie dezbatut marti in plen si votat pentru a fi trimis spre promulgare.

Zgonea a spus ca deputatii din Comisia juridica si pentru administratie se vor reuni luni, la orele 17.00, pentru a face „o audiere a tuturor partilor implicate”, fiind invitat si primarul general Sorin Oprescu.

„Acest proiect de lege va avea un raport in seara aceasta de la cele doua comisii sesizate in fond, Comisia juridica si cea de administratie. Am avut o discutie cu cei doi colegi ai nostri, domnul Almajean si domnul Ciuca, vom face o audiere a tuturor partilor implicate, l-am informat si pe domnul Oprescu, daca vor sa fie prezente si organizatiile neguvernamentale, le rog sa fie prezente la comisie astazi, la ora 17.00. O ora jumatate, doua ore se vor audia toate parerile dupa care cele doua comisii vor delibera si vor face un raport. Maine il vom pune in plen la ora 10.00, la ora 12.00 este votul final si-l vom trimite spre promulgare”, a precizat Valeriu Zgonea.

El a mai spus ca inca de saptamana treucta exista o vointa in cadrul USL ca acest proiect sa fie promovat in concordanta cu decizia Curtii Constitutionale.

„Exista o vointa in cadrul USL ca acest proiect sa fie promovat in concordanta cu decizia CC astfel incat fiecare sa aiba instrumente prin care sa elimine odata pentru totdeauna aceasta problema”, a adaugat Valeriu Zgonea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.