Acasă Politic Bucuresti: Se schimba politicile pentru ajutorul de minimis

Bucuresti: Se schimba politicile pentru ajutorul de minimis

DISTRIBUIȚI

122460 – 09092013 – Ministrul pentru IMM-uri, Maria Grapini, a prezentat, intr-un interviu acordat Business24, care sunt planurile autoritatilor pentru schema de ajutor de minimis.

Potrivit noilor politici, dosarele se depun in zece zile, iar managerii vor obtine un punctaj in functie de proiectul prezentat. Banii se dau in functie de clasamentul generat de punctaje.

Ministrul a adaugat ca schema de ajutor de minimis trece in coordonarea Oficiilor pentru IMM-uri coordonate de Ministerul pentru IMM-uri, si nu la Agentiile de Dezvoltare, asa cum anuntase initial premierul Ponta.

”Nu va mai fi valabil principiul primul venit, primul servit. Lasam 10 zile ca toata lumea sa depuna in liniste dosarele pentru ca va castiga dosarul cu cel mai mare punctaj. Noi o sa prezentam inainte modul in care se acorda punctajul. Asa am facut si in cazul celorlalte proiecte ale noastre: Femeia antreprenor, start-up. Managerii si-au vazut punctajul inainte. Ba mai mult, stiind ca noi dam punctaj maxim pentru industria prelucratoare si mai putin pentru servicii, ei pot decide sa opteze pentru un proiect in acest domeniu”, a mai spus Grapini. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.