Acasă Politic București: Parlamentarii liberali vor să se documenteze direct la Roșia Montană

București: Parlamentarii liberali vor să se documenteze direct la Roșia Montană

DISTRIBUIȚI

 122300 – 03092013 – Parlamentarii liberali, membri ai Comisiei pentru Industrii și Servicii și Comisiei pentru Politică Economică, Reformă și Privatizare au solicitat astăzi organizarea unei deplasări la Roșia Montană.

            Solicitarea ar putea fi analizată în prima ședință de lucru, când ar putea fi luată și o decizie pe această temă. În contextul viitoarelor dezbateri parlamentare pe marginea proiectului de lege privind exploatarea minieră de la Roșia Montană trimis de Guvern, liberalii vor ca parlamentarii să se documenteze direct la fața locului.

”Având în vedere impactul economico-social major al acestui proiect, precum și implicațiile asupra mediului, considerăm oportună și necesară organizarea unei deplasări la fața locului pentru o corectă informare a membrilor acestor comisii în legătură cu această problematică. Este important ca această vizită de informare să aibă loc înainte ca acest proiect să ajungă în dezbaterea comisiilor de specialitate pentru a se putea lua o decizie documentată și corect argumentată ca urmare a consultării cu factorii locali implicați și, foarte important, cu comunitatea din zonă”, se arată în adresa depusă la secretariatele celor două comisii și semnată de deputații PNL membri ai acestora. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.