Acasă Politic Ilfov: Dosare penale pentru evaziune si comert cu marfuri contrafacute

Ilfov: Dosare penale pentru evaziune si comert cu marfuri contrafacute

DISTRIBUIȚI

 122428 – 08092013 – În urma controalelor de sâmbătă dimineața, polițiștii ilfoveni de investigare a fraudelor au întocmit şapte dosare penale și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 28.700 lei.

În dimineața zilei de 7 septembrie a .c., polițiștii de investigare a fraudelor din judeţul Ilfov, în baza informațiilor furnizate de către ofițeri din cadrul Departamentului de Informații și Protecție Internă, au efectuat verificări în două mari centre comerciale, din localitățile Dobroești și Afumați, la 23 de unități, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comercializării de produse contrafăcute.

În urma acțiunii, polițiștii au întocmit pe numele administratorilor a şapte societăți comerciale, dosare penale pentru evaziune fiscală și comercializare de produse contrafăcute.

De asemenea, au fost confiscate 3.519 ghiozdane și genți, 110 jucării, 244 telecomenzi și 228 seturi articole de sticlă de uz casnic, în valoare de 145.000 de lei, care purtau însemnele unor mărci cunoscute și protejate pe teritoriul României.

Totodată, de la o societate comercială, a fost confiscată suma de 6.554 de lei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.