Acasă Politic Niciun pretext nu trebuie ratat

Niciun pretext nu trebuie ratat

DISTRIBUIȚI

 122369– 05092013 – Presa britanică scrie despre apariția unui cort în imediata vecinătate a secției de polție Belgravia, din centrul Londrei.

Imaginea din Daily Mail prezintă acest cort ca pe o locință provizorie, instalată într-un loc sigur.

”Înconjurat de garduri de sârmă ghimpată și păzit 24 de ore din 24 de poliție, cortul se află chiar în curtea secției de poliție din Belgravia, în centrul Londrei.

Nu se știe cât timp a locuit omul acolo, se arată în articolul citat, însă acum cortul este gol, după cum spun polițiștii.

Un purtător de cuvânt al instituției a declarat, pentru Daily Mail, că ofițerii vor fi vigilenți și vor vegha ca omul fără adăpost să nu se întoarcă.

El a adăugat: „Nu există nici un cort în lângă Poliția Belgravia. Oricine este văzut că a campat în această zonă va fi mutat rapid în locuri de cazare adecvate, ale partenerului nostru, Consiliul Local Westminster. În cazul în care vor fi identificate infracțiuni, vor fi luate măsuri corespunzătoare”.

Deși nu sunt furnizate alte detalii referitoare la identitatea celui sau celor care ar fi putut locui în acest adăpost imporvizat, jurnalistul englez leagă materialul de românii expulzați în ultima perioadă: ”În ultima lună, 21 de români au fost trimiși acasă, cu zboruri gratuite, iar cortul de lângă secția de poliție din Belgravia ar fi dispărut atunci”.

Este posibil ca autorul materialului să aibă dreptate în speculaţiile sale, dar la fel de bine se poate înşela, motiv pentru care articolul nu face altceva decât să fie un nou atac englezesc la adresa imigranților români. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.