Acasă Politic Bihor: Poliţist, arestat pentru trafic de influență

Bihor: Poliţist, arestat pentru trafic de influență

DISTRIBUIȚI

123394 – 14102013 – Un agent de poliţie rutieră din cadrul IPJ Bihor – Poliâţia Marghita a fost arestat preventiv pentru zece de zile de către Tribunalul Bihor pentru trafic de influenţă, potrivit unui comunicat al Directiei Generale Anticoruptie a MAI.

Acesta a fost prins in flagrant, vineri, 11 octombrie a. c., de catre echipa formata din ofiteri de poliţie judiciară din cadrul DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Bihor, sub coordonarea procurorului desemnat si cu sprijinul SRI, in timp ce primea 390 euro de la un denuntator, in scopul de a obtine o solutie favorabila acestuia intr-un dosar in care era cercetat pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat si cu numere false.

Din denunţul înregistrat iniţial la SJA Bihor s-a reţinut că, pe 7 octombrie 2013, agentul de politie, aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a pretins de la denunţător 300 – 400 euro şi un plin de benzină la maşina personală, pentru a interveni pe langa procuror. Poliţistul a susţinut ca banii ar putea servi pentru aplicarea unei sancţiuni cu caracter administrativ, cu consecinţa suspendării permisului de conducere pe o perioadă de doar 90 de zile.

Faţă de agentul de poliţie a fost începută urmărirea penală pentru trafic de influenţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.