Acasă Politic Bucuresti: DNA îl trimute pe Șova la Parchetul General

Bucuresti: DNA îl trimute pe Șova la Parchetul General

DISTRIBUIȚI

12332810102013 – DNA si-a declinat competenta in privinta plangerii penale depusă de ministrul delegat Dan Sova si au trimis dosarul spre instrumentare la Parchetul General în cazul plângerii penale formulată în luna august de ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, în legătură cu dispariția originalului contractului cu Bechtel.

            La sfarsitul lunii mai, Sova a anuntat rezilierea contractului cu compania Bechtel International Inc. pentru construirea autostrazii Brasov – Cluj – Bors.

            Ulterior, dupa ce contractul original a fost dat oficial disparut, premierul Victor Ponta a precizat ca rezilierea a fost realizata pe baza unei copii legalizate a contractului.

            De asemenea, la finele lunii iulie, Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat contractul desecretizat al grupului american cu statul roman.

            S-a constatat insa ca documentul publicat nu era contractul initial, semnat in anul 2003 de fostul premier Adrian Nastase. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.