Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Culturii, atacat de protestatari în Centrul Vechi

Bucuresti: Ministrul Culturii, atacat de protestatari în Centrul Vechi

DISTRIBUIȚI

123529 – 18102013 – Mai multi protestatari au inconjurat joi seara masina in care se afla ministrul Culturii, Daniel Barbu, dupa ce acesta a participat la o conferinta pe teme culturale organizata la un club din Centrul Vechi al Capitalei.

Cateva zeci de tineri care au aflat de pe retelele de socializare ca ministrul participa la evenimentul respectiv au blocat automobilul si i-au spart luneta, dupa care au lipit cateva bancnote cu chipul oficialului si i-au cerut demisia.

La un moment dat, ministrul a coborat din masina, incercand sa vorbeasca cu multimea, pe care a catalogat-o, in final, „neonazista”, ulterior reintorcandu-se in automobil.

Jandarmii au inceput sa-i imbranceasca pe protestatari, pentru a elibera calea masinii oficiale, zeci de persoane fiind retinute pentru audieri.

Incidentul a pornit chiar din timpul evenimentului cultural la care participa ministrul, cand cativa dintre cei prezenti in sala au inceput sa scandeze impotriva proiectului de la Rosia Montana, aruncand cu bani falsi. In final, escortata de jandarmi, masina ministrului a iesit din Centrul Vechi, pe Bulevardul Magheru. – www.promptmedia.ro

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.