Acasă Politic Bucuresti: Ponta recunoaste ca trebuia sa taca

Bucuresti: Ponta recunoaste ca trebuia sa taca

DISTRIBUIȚI

123172 – 04102013 – Premierul Victor Ponta a reiterat joi seara ca procurorului Lucian Papici de la DNA ii expirase mandatul si ca deciziile care au fost luate in acest sens vor apara DNA „de orice fel de ingerinte”. Mai mult, premierul a spus, la Realitatea TV, ca nu ar fi trebuit sa isi dea cu parerea in privinta lui Papici

si ca Ion Iliescu a avut dreptate atunci cand a spus ca nu ar fi trebuit sa comenteze pe marginea subiectului: „Avea dreptate domnul Iliescu atunci cand a spus ca nu trebuia sa vorbesc. Si nu o sa mai vorbesc”.

Premierul a lansat anterior un atac dur la adresa lui Traian Basescu sustinand ca presedintele ar fi dat oridine prin telefon la DNA.

„Cei doi procurori (inlocuitorii lui Papici si ai adjunctului sau – n. red.) au fost propusi pentru un mandat de trei ani. Stabilitate la DNA si gata cu ordinele date prin telefon de domnul Basescu si nu mai doresc altceva. Voi face tot ce tine de mine ca DNA si doamna Kovesi sa fie aparati de orice fel de ingerinte. Gata, s-a terminat (…) Domnul Papici stia ca ii expira mandatul. Cei carora le expira mandatul nu trebuie sa ramana in functie. Ce? A plecat si domnul Morar si nu s-a intamplat nimic cu DNA”, a declarat Victor Ponta.

Declaratiile premierului au fost facute in contextul scandalului creat in jurul demiterii procurorului de la DNA. Lucian Papici, seful Sectiei I din DNA, de catre procurorul general Tiberiu Nitu. Papici este procurorul de caz al vicepremierului Liviu Dragnea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.