Acasă Politic Bucuresti: Protocol de colaborare intre UMF „Carol Davila” si Primaria Sectorului 3

Bucuresti: Protocol de colaborare intre UMF „Carol Davila” si Primaria Sectorului 3

DISTRIBUIȚI

123292 – 09102013 – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a semnat un protocol de colaborare cu Primăria Sectorului 3

            În continuarea proiectului educațional pe care l-a inițiat anul trecut, în liceele bucureștene, în cadrul programului “Să știi mai multe, să fii mai bun!, UMF„Carol Davila”, a semnat marţi un protocol de colaborare cu Primăria Sectorului 3. Parteneriatul are ca obiective iniţierea şi sprijinirea unor proiecte educaţionale și cultural științifice comune.

            “Suntem foarte interesați de această colaborare din momentul în care ne-ați făcut această propunere. Inițiativa dumneavoastră vine în ajutorul comunității Sectorului 3, începând de la gradinițe, școli, până la licee și mediul universitar. Din acest protocol de colaborare, semnat astăzi, între UMF Carol Davila și Primăria sectorului 3, or să rezulte numai lucruri bune și frumoase pentru București și bineînțeles pentru universitatea noastră. Medicina trebuie să fie peste tot, fie că este vorba de un nou-născut, de un tânăr sau de o persoană în vârstă”, a declarat Ioanel Sinescu, rectorul UMF „Carol Davila”

            În continuarea prezentării sale, Ioanel Sinescu a accentuat că: “UMF Carol Davila dispune de un corp medical extrem de experimentat și de dotat profesional în așa fel încât să facă față unei astfel de cerințe. Avem o comunitate universitară reprezentată de studenți foarte dornici să se implice în toate acțiunile medicale și cele de voluntariat, inclusiv pentru persoanele vârstnice și cu dizabilități care nu se pot deplasa, pentru grădinițe și școli care au nevoie de o educație medicală din prima copilărie. Acest parteneriat este un început pe care îl vrem și dens și amplu și rapid!”.

            Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a exprimat dorința de a avea o colaborare cât mai bună: „între zona administrativă și mediul academic, astfel încât cetățenii să beneficieze de servicii cât mai bune. Ne dorim să colaborăm pe proiecte cu finanțare europeană și să promovăm medicina socială și cea preventivă”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.