Acasă Politic Bucuresti: Sapte persoane retinute pentru rapiri si santaj

Bucuresti: Sapte persoane retinute pentru rapiri si santaj

DISTRIBUIȚI

123289 – 09102013 – Şapte persoane au fost reţinute, miercuri dimineaţă, de procurorii DIICOT, într-un dosar de răpiri şi şantaj. Este vorba despre o grupare formată din 15 persoane, români şi israelieni, care se ocupă cu răpiri de oameni de afaceri pentru a cere răscumpărare.

            Din această grupare fac parte, potrivit anchetatorilor, medici, avocaţi, luptătorul Tolea Ciumac, dar şi Mihai Mila, bărbatul condamnat în dosarul de sechestrare al finanţatorului Stelei, Gigi Becali.

            Una dintre victimele reţelei din care fac parte cei doi este un medic estetician israelian.

            Tolea Ciumac nu este de găsit, spun anchetatorii.                          

            Procurorii DIICOT au făcut, marţi, 18 percheziţii în Bucureşti şi în localităţile Pantelimon, Voluntari, Măgurele şi Roşu din Ilfov, urmând să audieze 15 persoane, români şi israelieni, suspectate într-un dosar privind fapte de recuperări de bani şi violenţe.

            Potrivit anchetatorilor, membrii grupării sunt suspectaţi că, prin violenţă, ameninţare si folosirea armelor de foc, au lipsit de libertate mai multe părţi vătămate, în scopul deposedării acestora de bunuri de valoare sau pentru a le determina să plătească sume importante în lei sau valută. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.