Acasă Politic Bucuresti: Workshop despre implicarea sectorului privat in sistemul penitenciar

Bucuresti: Workshop despre implicarea sectorului privat in sistemul penitenciar

DISTRIBUIȚI

123482 – 16102013 – Comisia Juridică a Senatului, alături de Ambasada Statelor Unite din București, organizează joi, 17 octombrie, un workshop privind oportunitatea parteneriatelor public-privat (PPP)la nivelul sistemului penitenciar românesc, care va avea loc la Senat.

Implicarea sectorului privat în arena justiției penale a crescut recent în peisajul european de corecție .

În cadrul workshop-ului vor fi puse în discuție problemele care implică PPP – cu accent pe parteneriat de lucru; modele de PPP și experiența recentă înregistrată în Europa și în alte state (de la licitația contractului, la monitorizare); condițiile de detenție din România.

Acest workshop este organizat de către compania americană CGL cu sprijinul Ambasadei SUA la București, Comisia Juridică a Senatului, Ministerul român al Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor, pentru a explora posibilitățile de parteneriate public-privat.

La masa discuțiilor, prezidată de președintele Comisiei Juridice a Senatului, senatorul Tudor Chiuariu, sunt invitați ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, directorul companiei GCL, Ed Wozniak, agentul guvernamental Catrinel Brumar, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Cătălin Bejan, precum și alți oficiali străini și români. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.