Acasă Politic Aur și argint pentru sportivii români

Aur și argint pentru sportivii români

DISTRIBUIȚI

124056 – 11112013 – Sportivii români au cucerit, duminică, două medalii de aur și două de argint în finalele seniorilor la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Arques. Aurul a fost câștigat la trio de Andreea Bogati, Oana Corina Constantin și Anca Claudia Surdu și la perechi mixte de Bianca Becze și Marius Petrușe.

Argintul a fost câștigat de Mircea Zamfir (individual masculin) și de grupului format din Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin, Diana Cristina Deac și Anca Claudia Surdu.

România a mai cucerit aurul în proba pe echipe la seniori, urmată de Rusia și Franța.

La perechi mixte, Bianca Becze și Marius Petrușe au câștigat la egalitate cu Rusia, clasată de asemenea pe primul loc.

Singura finală fără medalie a fost la individual feminin, unde Oana Corina Constantin s-a clasat pe pe locul al patrulea, devansată de sportive din Spania, Austria și Ungaria.

În întrecerea juniorilor, România a obținut cinci medalii, dintre care două de aur, una de argint și două de bronz. Medaliile de aur au fost cucerite la trio, de Bianca Maria Gorgovan, Lavinia Ioana Panaete și Alina Radu, și la grup, de Andreea Drenea, Bianca Maria Gorgovan, Lavinia Ioana Panaete și Alina Radu și Andreea Scînteie. Argintul a fost adjudecat de Alina Radu la individual feminin, iar cele două medalii de bronz au revenit Laviniei Ioana Panaete, la individual, și la perechi mixte, prin Bianca Maria Gorgovan și Lucian Ștefan Săvulescu.

În concursul pe echipe, România a cucerit și medalia de argint. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.