Acasă Politic Bucuresti: DNA cere arestarea prim-procurorului din Gheorghieni pentru 29 de zile

Bucuresti: DNA cere arestarea prim-procurorului din Gheorghieni pentru 29 de zile

DISTRIBUIȚI

124024 – 08112013 – DNA cere arestarea, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni (Harghita), Izabella Majeczki, acuzată de luare de mită şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată și reținută joi. Potrivit acuzaiilor, în 2011, Izabella Majeczki a cerut şi a primit, prin intermediar, două vaci,

trei oi și doi miei pentru a influența o soluție într-un dosar penal.

Pentru a ascunde mita, Izabella Majeczki a instigat și a ajutat o persoană să contrafacă, pe 14 august 2013, în două exemplare, un înscris în care a consemnat, neconform adevărului, că a împrumutat cu 3.000 lei una dintre persoanele de la care primise mita.

De asemenea, Izabella Majeczki a cerut unui om de afaceri să înlesnească obţinerea, de către societatea comercială deţinută de concubinul ei, a unei lucrării de construcţii, în vederea obţinerii unor foloase materiale. În schimb, procuroarea a promis că va urgenta soluționarea unui dosar penal constituit ca urmare a plângerii omului de afaceri.

Pe 26 august 2013, în schimbul ajutorului promis, Izabella Majeczki a primit de la omul de afaceri o sacoşă cu produse alimentare.

Având în vedere calitatea de magistrat a Izabellei Majeczki, Secţia pentru procurori a CSM a încuviinţat percheziționarea locuinței procuroarei şi arestarea ei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.