Acasă Politic Bucuresti: Flutur vrea încă un mandat de președinte al PDL Suceava

Bucuresti: Flutur vrea încă un mandat de președinte al PDL Suceava

DISTRIBUIȚI

124189 – 15112013 – Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava, potrivit Romania Libera. Gheorghe Flutur a spus că s-a primit avizul BPN al PDL pentru candidatura sa la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene sucevene.

            „Ne pregătim ca de la finele anului să intrăm în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.(..) Pornim ofensiva ca judeţul să fie condus în administraţia publică, din nou de dreapta”, a spus Flutur.

            El a arătat că ambiţia sa este să adune din nou forţele PDL pentru a câştiga alegerile în judeţul Suceava, iar primul obiectiv e municipiul reşedinţă de judeţ unde candidatul pentru funcţia de primar este actualul deputat Ioan Bălan.

            „Bătălia mare va fi şi pentru judeţ şi celelalte primării”, a spus Flutur.

            Întrebat dacă va candida din nou pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur a spus că nu se va feri să intre în această bătălie.

            Gheorghe Flutur este preşedintele PDL Suceava după fuziunea dintre PD şi PLD, iar în mandatul 2008-2012 a îndeplinit funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. – www.prompotmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.