Acasă Politic Bucuresti: Investitorii americani își văd interesele

Bucuresti: Investitorii americani își văd interesele

DISTRIBUIȚI
ponta88

ponta88124186 – 15112013 – Premierul Victor Ponta, s-a întâlnit joi cu o delegație a Consiliului de Afaceri Româno – American (AMRO). Întâlnirea premierului cu reprezentanții AMRO vine în continuarea dialogului început la finalul lunii trecute, la Washington, odată cu vizita oficială a lui Victor Ponta în SUA, potrivit unui comunicat al Guvernului.

            Prim-ministrul a explicat reprezentanților AMRO o serie de elemente ale bugetului pentru anul 2014, care pot avea efecte asupra investițiilor. La rândul lor, exponenții companiilor americane și-au exprimat mulțumirea pentru sprijinul acordat de Guvern în activitatea mediului de afaceri și s-au arătat interesați de politicile pe care Guvernul le are în continuare în vedere pentru zona economică.

            Întâlnirea dintre premier și reprezentanții AMRO s-a încheiat cu promisiunea lui Victor Ponta, de continuare a sprijinului acordat de Executiv companiilor americane din România.

            La întrevedere au participat reprezentanţi ai firmelor: ADM, Amgen, Baxter, Boeing, Chevron, Eli Lilly, ExxonMobil, Johnson & Johnson, Metlife, Smithfield Foods. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.